fbpx

Fondul Științescu Prahova, ed. 3.0, ed. 4.0 – Raport de activitate

Științescu este un fond de finanțare a proiectelor educaționale prin care ne dorim să stârnim pasiunea copiilor pentru științe, tehnologie, inginerie și matematică. Pentru edițiile a treia și a patra a Fondului Științescu am susținut financiar înființarea de hub-uri educaționale în județul Prahova.

Hub-ul Educațional Științescu este un spațiu incluziv dedicat dezvoltării elevilor prahoveni în domeniul STEAM, un spațiu unde aceștia regăsesc resursele și profesioniștii care îi ajută să acceseze informații și să își dezvolte abilități necesare pentru succesul în viața profesională și personală, în domenii noi, complementare materiei școlare.

Hub-ul Educațional Științescu rămâne în școală și după încheierea proiectului, ca o resursă pentru profesorii care vor desfășura cursuri sau ateliere extra curriculare cu elevii. HUB-ul Educațional Științescu reprezintă pentru comunitatea în care se va implementa un centru de educație și un model al colaborării între membri responsabili ai unei comunități.

Citește Raportul de activitate al celor mai recente două ediții ale Fondului Științescu Prahova

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile