fbpx

Gala Comunității Prahovene, ediția a III-a – raport de activitate

gala comunitatii prahovene

Gala Comunității Prahovene este născută din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în județul Prahova. Ediția a III-a a Galei Comunității Prahovene s-a desfășurat sub semnul modelelor din comunitate. Procesul de nominalizare și votul public s-au desfășurat în lunile octombrie și noiembrie 2023.

În perioada 5-29 octombrie, prahovenii au nominalizat și au înscris la Gala Comunității persoanele, echipele și companiile care au făcut fapte bune în județul Prahova. În baza criteriilor de eligibilitate, juriul, format din reprezentanți ai organizatorilor, respectiv ai Fundației Comunitare Prahova și ai Observatorului Prahovean, au analizat fiecare dintre nominalizările primite.

Selecția persoanelor, echipelor și companiilor a reprezentat un proces important și riguros, pentru ca prahovenii care se disting prin implicarea în comunitate, prin acțiunile deosebite și faptele bune realizate să urce pe scenă pe 24 noiembrie și să primească aprecierea întregii comunități prahovene.

O etapă în egală măsură importantă a fost și aceea a votului publicului.

În perioada 8- 19 noiembrie, publicul a putut să își voteze favoriții la fiecare dintre cele 9 categorii ale Galei. Mobilizarea și susținerea din partea comunității a fost extraordinară, astfel că 57.663 de voturi au fost acordate celor 75 de nominalizați din acest an. Atât procesul de nominalizare, cât și votul public s-au desfășurat pe site-ul evenimentului: galaprahovei.ro.

Citește raportul intergral al Galei Comunitatii Prahovene, ediția 3

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile