fbpx

Start vot la Gala Comunității Prahovene 2023! Votează și tu oamenii care schimbă comunitatea prahoveană!

Start vot la Gala Comunității Prahovene 2023! Votează și tu oamenii care schimbă comunitatea prahoveană!

Gala Comunității Prahovene, ediția 2023, organizată de Fundația Comunitară Prahova și Observatorul Prahovean, este un eveniment de recunoaștere și de promovare a faptelor bune și a oamenilor care le-au realizat. Scopul evenimentului este de a aduce oamenii împreună și de a-i inspira să facă lucruri bune în comunitatea lor.

Cei aproape 80 de nominalizați  ce au trecut de criteriile de eligibilitate au fost împărțiți în nouă categorii, în funcție de activitatea lor: ajutor oferit semenilor, cultură, educație, implicare civică, mediu, mobilizarea comunității, sănătate, sport și suport social.

În perioada 8 – 19 noiembrie, nominalizații galei pot fi votați pe platforma www.galaprahovei.ro, însă doar pentru un singur nominalizat din cadrul unei categorii.

Câștigătorii Galei Comunității Prahovene vor fi anunțati doar în cadrul evenimentului de acordare a premiilor și comunicați ulterior pe pagina web și pe canalele social media.

Toți cei nominalizați vor participa vineri, 24 noiembrie 2023,  la Gala Comunității Prahovene, un eveniment de excepție organizat într-un cadru de vis, RAMATUELLE – events beyond imagination, pentru a cunoaște modelele comunității noastre, pentru a celebra faptele bune.

La Gala Comunității Prahovene vor fi prezenți și invitați speciali, oameni de o valoare incontestabilă, care  prin activitatea lor au adus plus valoare întregii comunități.

Sponsorii evenimentului sunt: Ramatuelle, MRS – Grădina Botanică, Supermarket La Cocoș, Ford Proleasing Motors, Carmistin, Petrotel Lukoil, Coni, OMV Petrom, Domeniul Aristiței, Cofetăriile Ana State, Bucegi 12 Central Residence, Decori Art, Compas Coffee, CONPET.

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile