fbpx

Bilanțul produselor achiziționate

Prin fondul „Uniți pentru Sănătate” Fundația Comunitară Prahova a mobilizat sponsorizări în valoare de 171.600 lei de la 13 companii Prahovene și 57 donatori individuali. Din aceste fonduri au fost achiziționate echipamente medicale de protecție  și aparatură medicală în valoare de 161725 lei, diferența de bani va fi utilizată în același scop în perioada următoare.

Pentru o mai mare transparență, accesând acest link se pot vedea detaliile achizițiilor realizate, fișierul este actualizat permanent =>

Bilanțul produselor achiziționate de către Fundația Comunitară Prahova este de:

  • Aparatură: 4 tuneluri de dezinfectare, 4 lămpi sterilizare încăperi, 8 cutii sterilizare, 4 injectomate, 14 pulsoximetre, 10 frigidere pentru saloanele pacienților, 1 scanner;
  • Echipamente medicale: 1.500 măști medicale FFP2, 1000 măști chirurgicale, 24.000 mănuși nitril, 1.500 perechi botoși înalți, 20.000 acoperitori pantofi, 310 combinezoane, 800 halate ramforsate, 685 viziere,  150 perechi ochelari de protecție, 10l dezinfectant.

Produsele au fost distribuite către Spitalul Județean pentru secțiile primiri urgențe, terapie intensivă, infecțioase, pneumologie, interne 1 și interne 2, neurologie, dispensar TBC, Spitalul Câmpina.

De asemenea, împreună cu Asociația pentru Relații Comunitare, prin fondul de Urgență am distribuit 500 viziere, 1000 măști chirurgicale, 800 măști FFP2, 500 perechi de ochelari de protecție, iar împreună cu Class Beton au fost distribuite 5472 sticle de apă către spitalele ploieștene și timp de două săptămâni au asigurat masa caldă pentru personalul secției de pneumologie.

Suntem recunoscători donatorilor individuali și companiilor prahovene pentru implicare și solidaritate, într-o perioadă atât de grea și nesigură pentru toți! Alături de donatorii individuali,  mulțumim Artsani, Class Beton, Centrul European de Resurse, Betcon, Aguaki Trans, Botman, Kardynal, MRS Residence, Supermarket Cocoș, Xella (Ytong), Oltina, cât și companiilor care s-au alăturat campaniei dar au preferat să rămână anonime.

Suportul și implicarea tuturor este un mesaj de încurajare pentru cadrele medicale din prima linie și pentru comunitatea prahoveana!

Campania Uniți pentru Sănătate continuă, se mută pe o nouă platformă http://solidaripentruprahova.ro/

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile