IMPLICĂ-TE!

Chiar dacă nu putem schimba lumea, fiecare dintre noi ne dorim să trăim într-o lume mai bună!

Imaginează-ți dacă ar exista o modalitate prin care să îți poți direcționa ajutorul și donațiile pentru a rezolva problemele cu care comunitatea ta se confruntă!

Sunt atât de multe cauze care merită susținute.

De unde începi? În ce domeniu? Ce resurse ar fi necesare pentru a produce impact?

Fundația Comunitară Prahova te ajută să găsești cele mai bune răspunsuri și îți oferă mecanisme prin care poți face o schimbare în județul tău!

Fii partener pentru dezvoltarea unui Fond Tematic

Poți contribui la un fond tematic, alături de alți donatori interesați să aducă o schimbare în același domeniu! Poate fi un fond pentru educație, un fond de burse sau un fond pentru inițiative comunitare. Donațiile tale vor fi multiplicate iar impactul mai mare.

Creează un fond cu numele tău sau al companiei tale
Poți să creezi un fond nominal, cu numele tău sau numele companiei tale! Fundația Comunitară Prahova oferă servicii de consiliere în filantropie prin care aflăm împreună care este proiectul sau domeniul cel mai potrivit de implicare pentru tine sau compania ta!

Donații

Participă la evenimentele filantropice organizate de Fundația Comunitară Prahova. Astfel poți să susții, alături de alți donatori, proiecte de încredere. Lucrăm pentru a identifica cei mai buni leaderi pentru initiative locale, ONG-uri și cele mai importante nevoi.

Expertiză

Alătură-te Consiliului Consultativ, o rețea de specialiști care oferă consultanţă în cadrul proiectelor desfășurate de fundație
Implică-te în comitetul de organizare a unui eveniment
Vino în echipa Fundației Comunitare Prahova ca intern și ai ocazia să te formezi profesional într-un mediu de lucru inedit

Inițiativă

Participă la apelurile de proiecte lansate de fundație și ai ocazia de a îți pune în practică ideile!
Construiește propriul fond în cadrul Fundației! Dacă ai o idee care merită implementată și un grup de prieteni cu care poți mobiliza resursele necesare, Fundația Comunitară Prahova îți poate găzdui inițiativa.
Susține împreună cu colegii tăi o cauză din comunitate. Împreună, impactul realizat este mai mare! Alege una dintre cauzele susținute deja de Fundație, sau propune o cauză nouă! Venim înspre voi cu metode inedite de implicare!

Donează-ți ziua de naștere

Susține o cauză în care crezi și oferă-ți o zi de naștere lipsită de clichee! Pentru o persoană generoasă, este modalitatea perfectă de a sărbători alături de prieteni care au aceleași valori ca tine! Poți alege una dintre cauzele susținute de Fundație sau poți propune o cauză nouă. Ia legătura cu noi pentru a stabili toate detaliile!

Donații care nu te costă nimic!

• Redirecționează 2% pentru a susține o schimbare în comunitatea ta! Descarcă formularul 230 de aici
  • Fă o sponsorizare și poți deduce sumele sponsorizate în cuantum de 20% din impozitul pe profit până la 5 la mie din cifra de afaceri

Prin programele noastre te ajutăm să faci bine mai ușor, cu un impact mai mare! De aceea dacă ești pregătit să te implici în comunitate ia legătura cu Fundația Comunitară Prahova și împreună facem o schimbare care contează!