fbpx

Bursierii Fundației Comunitare Prahova. Mentor Faxmedia Consulting

Sub deviza „Unim cauzele care contează cu oameni cărora le pasă”, Fundația Comunitară Prahova a derulat, în 2021, o nouă ediție a proiectului Fondul de Burse și Mentorat. 15 elevi cu rezultate bune la învățătură au beneficiat, cu ajutorul sponsorilor, de o bursă în valoare de 2400 de lei. Proiectul nu se oprește numai la oferirea de sprijin financiar. Bursierii beneficiază de susținere pe parte de mentorat, iar Faxmedia Consulting s-a dovedit gazda perfectă pentru tinerii merituoși incluși în proiect.

Fondul de Burse și Mentorat, aflat la o nouă ediție, a devenit un brand în comunitatea locală din Prahova.

Totul a plecat de la dorința ca elevii prahoveni cu rezultate bune la învățătură, dar cu o situație financiară dificilă, să beneficieze de suportul necesar pentru continuarea studiilor.

Printre cei care au sprijinit această cauză, atât financiar, cât și pe parte de mentorat, este Faxmedia Consulting, o companie care a dat tonul schimbării devenind lider, la nivel national, în domeniul formării profesionale.

Timp de mai bine de două ore, bursierii Fundației Comunitare Prahova au avut parte de o adevărată lecție de antreprenoriat.

Gazda întâlnirii a fost chiar Mircea Matei, directorul general al Faxmedia Consulting, companie care, în aproape două decenii de la înființare, a format peste 60.000 de specialiști la nivel național și care a implementat, direct sau în parteneriat, peste 45 de proiecte cu finanțare europeană.

„Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să-i găzduiesc, să-i primesc la mine în casă, pentru că firma este casa mea, pe acești copii. Sunt niște tineri frumoși, inteligenți, determinați… M-au impresionat cât de bine și-au croit aspirațiile. Deja știu ce vor să facă cu viața lor, iar ăsta e un mare lucru și eu cred că un astfel de proiect, cum este cel al Fundației Comunitare Prahova, acest prim proiect, a fost de succes și merită continuat”, a fost prima concluzie a lui Mircea Matei, directorul general al Faxmedia Consulting, care consideră că proiectul derulat de Fundația Comunitară Prahova este un succes.

„Este un proiect bun, cu rezultate. I-am văzut pe copii că apreciază, sunt atenți și învață din ceea ce li se oferă și susțin că ar trebui continuat și cred că nu este un efort foarte mare.

Orice firmă, cât de cât așezată, din Ploiești, din Prahova noastră, ar putea să facă de 10 ori mai mult decât a făcut Faxmedia, fără să se cunoască ca fiind un mare efort. Dacă ne dăm mâna, dacă reușim să facem ceva din punct de vedere material și dăm din ceea ce avem și celorlalți ar fi un lucru extraordinar”, consideră Mircea Matei, cel care a transformat Faxmedia Consulting într-o companie devenită reper la nivel national, prin calitatea și profesionalismul serviciilor oferite.

Din 2008, Faxmedia Consulting desfășoară programe de formare autorizate de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), iar în tot acest timp zeci de mii de persoane și-au certificat competențele la programele de perfecționare sau calificare.

Fondul de Burse și Mentorat este un program al Fundației Comunitare Prahova, susținut de COLEN IMPEX – Antreprenor general în construcții, Equilibrium Residence Ploiești, Carmistin, Centrul Educațional SEVA, Centrul de Educație și Cercetare Româno-Finlandez Ploiești, Faxmedia Consulting, BRITT Structure, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Observatorul Prahovean – Știri din Ploiești&Prahova.

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile