fbpx

Suntem #solidaripentruprahova

De astăzi campania Uniți pentru sănătate se mută pe o nouă platformă – solidaripentruprahova.ro Prin această platformă ne dorim centralizarea la zi a necesităților reale din spitalele implicate în tratarea pacienților COVID 19, până la nivelul fiecărei secții, și direcționarea eforturilor voluntarilor (acțiuni de voluntariat/achiziție de echipamente/donații/sponsorizări etc) în sensul rezolvării acelor probleme.

Proiectul este organizat în parteneriat din reprezentanți ai Observatorul Prahovean – Stiri din Ploiesti & PrahovaFundatia Comunitara PrahovaConsiliul Judetean Prahova, Direcția de Sănătate Publică Prahova și Prefectura Prahova.

Împreună suntem #solidaripentruprahova! Cum poți ajuta?

Dacă ești voluntar – trimiteți un mail cu descrierea inițiativei pe care o ai și haide să vedem cum putem lucra împreună. Dacă ești ONG – contactează-ne pentru a ne coordona eforturile. Dacă ești reprezentantul unei companii care vrea să contribuie, îți putem oferi consilierea corectă și garanția că efortul tău se va duce exact acolo unde este nevoie mai mult.

?SMS la 8837 cu textul – PRAHOVA (costă 2 euro)

?Donează în siguranță cu cardul – 

?Susține prin transfer bancar direct în contul Fundației Comunitare Prahova IBAN RO61RNCB0205134889000001, deschis la BCR

?Sponsorizează prin companie fără nici un cost suplimentar, descarcă modelul de contract de aici: 

Din fondurile strânse vor fi achiziționate pentru spitalele prahove: ➡️echipamente de protecție și dezinfectanți, ➡️teste pentru aparatul care urmează să fie achiziționat din fonduri publice, ➡️aparatură medicală pentru secția de terapie intensivă pentru care nu există sursă de finanțare în acest moment.

‼️Nu oprim niciun comision din fondurile strânse, acestea vor fi folosite integral pentru achiziția bunurilor.

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile