fbpx

Fundaţia Comunitară Prahova lansează cea de-a doua ediţie a Fondului Ştiinţescu

Fundaţia Comunitară Prahova lansează cea de-a doua ediţie a Fondului Ştiinţescu, fond prin care se pot obţine finanţări nerambursabile pentru activităţi ce fac ştiinţele atractive pentru copii

 

Vă invităm să-l cunoaşteţi pe noul Ştiinţescu vineri, 17 ianuarie 2020, de la ora 13.00, la Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, sala Europa. 

Alături de juriu şi sponsori, o să o avem alături de noi şi pe Irina Constantinescu de la Şcoala Gimnazială “Matei Gr. Vlădeanu” din Cândeşti Vale, judeţul Dâmboviţa, desemnată cel mai bun director şcolar în anul 2019 la Edu Leadership Gala. Irina a reuşit să transforme şcoala pe care o conduce în prima “Eco-şcoală” din judeţ cu ajutorul unui program prin care se face educaţie pentru mediul înconjurător. Elevii învaţă să mănânce responsabil, să le pese de ce e în jurul lor, să se gândească mai atent şi să ştie cum pot proteja mediul. Este profesor de istorie – geografie, membru activ al comunităţii Aspire Teachers şi coordonator al HUB Aspire Dâmboviţa.

Valoarea totală a fondurilor acordate prin program pentru proiecte desfăşurate în judeţul Prahova de 100.000 lei, împărţiţi astfel: pentru proiecte desfăşurate în Blejoi: 46.000 lei şi 54.000 lei pentru proiecte desfăşurate în celelalte comunităţi ale judeţului.

Cum aplici?

Găseşti pe site-ul www.prahova.stiintescu.ro calendarul programului, ghidul aplicantului, formularul de înscriere şi formularul de buget. Toate documentele completate vor fi trimise până la data de 16 februarie 2020 pe adresa bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro.

Programul este susţinut de Romanian-American Foundation şi în alte zone din ţară: Bucureşti, Sibiu, Iaşi, Cluj, Braşov, Bacău, Ţara Făgăraşului, Oradea, Mureş, Odorheiu Secuiesc şi Galaţi, prin competiţii similare de proiecte, desfăşurate de fundaţiile comunitare locale.

Fondul Ştiinţescu este implementat în judeţul Prahova de Fundaţia Comunitară Prahova, în parteneriat cu Romanian-American Foundation şi Federatia Fundatiilor Comunitare din Romania, cu sprijinul Ina Dent, Expotehnica, Farmacia Farmex, Evo GPS şi Class Beton.

Pentru alte detalii accesati site-ul prahova.stiintescu.ro

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile