fbpx

Comunicat de presă – ne vedem la Gala Comunitatii Prahovene

71 de proiecte au intrat în cursa premiilor Galei Comunitatii Prahovene

Gala Comunității Prahovene este un moment de celebrare a inițiativelor care schimbă în bine Prahova! Au fost primite 80 de aplicații pentru toate cele 14 categorii, dintre care 71 au fost eligibile și au intrat în jurizare.

Aplicațiile sunt evaluate în perioada 24 octombrie – 6 noiembrie în funcție de criterii privind relevanța, eficacitatea, coerența și impactul de către un juriu format din: Bianca Danilov (pictorita), Camelia Sandu (Consilier Birou Implementare Proiecte si Programe pentru IMM – OTIMMC), Claudius Dociu (Realizator radio @Radio Wyl FM), Cleopatra Heroi (Inspector Social la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială), Cristina Moraru (Antreprenor, fondator Joy Print), Dan Alexe (Președinte Colegiul Asistenților Sociali, Sucursala Prahova), Daniela Burlacu (Profesor Limba si Literatura Romana), Eugenia Popovici (psiholog), Ionuț Georgescu (Manager General Steaua CSM Baschet), Irinel Lazar (Jurist, om de afaceri, Președinte Roray Club Ploiesti), Luiza Bunbănac (Director “Wyl FM”), Lucian Mircescu (Subsecretar de Stat, Ministerul Tuineretului și Sportului si fondator Club Sportiv Aurora Băicoi), Mădălina Dumitru (Business Officer @OMV Petrom), Mihaela Rus (Director executiv, Teatrul Toma Caragiu Ploiești), Raluca Andreescu ( Director la Directia Judeteana Prahova a Arhivelor Naționale), Roxana Micu (Director agenție Autonom Rent-a-Car Ploiești), Rucsandra Pop (Director Program National Fundații Comunitare @ Asociația pentru Relații Comunitare), Vlad Mateescu (Director Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești).

Evenimentul de premiere al celor mai bune inițiative prahovene va avea loc în data de 9 noiembrie 2016, la Teatul Toma Caragiu din Ploiești, începând cu ora 18.00.

Participarea la Gala Comunității Prahovene este gratuită, în baza confirmării invitației de participare primită din partea organizatorilor.

Gala Comunității Prahovene este un eveniment realizat cu susținerea ARTSANI, sponsor principal.
Sponsori silver: WYL FM, Sport Tek, Cabinet Individual de Asistență Socială Dan Alexe.

Susținători: Fotografie Comercială Sorin Petculescu, Cora Ploiesti, Usersfeed, Casa de Evenimente.

Parteneri de organizare: Asociația pentru Relații Comunitare, Teatrul Toma Caragiu Ploiești, Consiliul Județean al Elevilor Prahova.

Parteneri media: Promovăm Prahova, WYL FM, Smart FM, Observatorul PH, NonGuvernamental, Prahova Business, Telegrama de Prahova, România Pozitivă, VPTV, Best FM, Stiri ONG, Max Media, My Ploiești, Ghimpele Ploieștean, Dragoș Șchiopu, Ploiesti Tv.

***
Gala Comunității Prahovene este născută din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în Prahova.
Cu fonduri mai mari sau mai mici, de multe ori numai prin voluntariat, oamenii cu gânduri bune din județul nostru acționează în benficiul altora și al comuntății. Acțiunile lor, adevărate modele de implicare, se uită sau sunt recunoscute în cercuri restrânse.
O dată pe an ne întâlnim într-o seară specială toți cei care suntem interesați de binele care se întâmplă în Prahova. Un eveniment anual în care recunoaștem și celebrăm împreună acțiunile care transformă comunitatea noastră într-o comunitate în care vrem să trăim!
***

Despre Fundația Comunitară Prahova

Fundaţia Comunitară Prahova îşi propune să creeze mecanisme pentru stimularea implicării prahovenilor în acţiuni de dezvoltare a comunităţii şi de valorificare a resurselor (financiare, de expertiză, de timp etc.) pentru a veni în întâmpinarea nevoilor locale.

Unim cauzele care contează cu oamenii cărora le pasă!
www.fundatiacomunitaraprahova.ro

Gala Comunității Prahovene este un concept al Fundației Comunitare Prahova.

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile