fbpx

Cercul de Donatori Ploiesti, ediția a XII-a

Cercul de Donatori Ploiesti  este o seară magică, o seară în care visele se împlinesc și împreună putem schimba destine.

Seara de 13 noiembrie a fost o reconfirmare pentru noi toți că împreună putem schimba comunitățile în care trăim, din aproape în aproape. Mulțumim tuturor celor 50 de donatori care au fost alături de noi și împreună am strâns bani și promisiuni de plată în valoare de 13.200 lei.  Proiectul Asociației Trambulina a strâns promisiuni de plată în valoare de 5.000 lei și astfel vor asigura masa calda si materiale educaționale celor 17 copii din centru. Renovarea amfiteatrului Școlii Gimnaziale “Nicolae Bălcescu” din Ploiești a strâns promisiuni de plată în valoare de 5.000 lei și astfel vor putea cumpăra tot lemnul necesar renovării băncuțelor noului amfiteatru. Denisa Voicu a strâns promisiuni de plată în valoare de 3200 lei și astfel va putea realiza 5 căsuțe pentru cărți în Ploiești, Câmpina, Breaza și Nistorești.

În cele 12 ediții ale Cercului de Donatori Ploiești împreună cu peste 450 de donatori am susținut 34 de inițiative locale și am acordat fonduri în valoare de 127.750 lei. Din 2014 Fundația Comunitară Comunitară organizează bianual evenimnetul de strângere de fonduri – Cercul de Donatori Ploiești.

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile