fbpx

Gala Comunității Prahovene – ediția a II-a

Gala Comunității Prahovene organizată de Fundația Comunitară Prahova a reunit într-o seară specială pe toți cei interesați de binele care se întâmplă în Prahova! Marți, 27 noiembrie 2018, la Centrum Ball Room am fost peste 200 de persoane care am avut cel puțin un lucru în comun: dorința de a aduce o schimbare în bine în județul nostru!
Mai multe imagini de la eveniment puteți vedea pe pagina noastră de facebook.
La cea de-a doua ediție a Galei Comunității Prahovene au fost  60 de aplicanți pe care îi puteți regăsi în broșura Galei, gata de răsfoit mai jos.

Câștigătorii a fost desemnați de un juriu independent, care s-a implicat voluntar pentru a evalua toate aplicațiile, format din Bianca Danilov – antreprenor și artist plastic, Cristina Moraru – antreprenor, Dan Alexe – asistent social, Daniel Vasile – Direcția Județeana de Sport și Tineret Prahova, Daniela Burlacu – Profesor Limba și Literatura Română, Eugenia Popovici – Psihoterapeut, Luiza Bunbănac – Curator artă, Mădălina Tuinete – responsabil Cerc Educativ colegii și licee Prahova, Raluca Andreescu – Director Arhivele Române Filiala Prahova, Raluca Eparu – journalist, Tina Popescu – antreprenor.

Trofeul a fost acordat celui mai bun proiect la fiecare dintre cele opt categorii ale Galei de către reprezentanți ai companiilor, oameni din comunitatea prahoveană care se implică cu dedicație și profesionalism în domeniul lor de activitate:
Educație – Roxana Șerban – OMV Petrom, câștigător Asociația Româna pentru Gândire și Oratorie – ARGO Debate.
Mediu – Ene George – BOCRIS, câștigător Let’s do it, Romania! – Let’s do it, Prahova.
Sănătate și stil de viață sănătos – Ovidiu Moldeveanu – ICONLAB, câștigător Proiectul „Zâmbet de Copil“ al Asociației Overland for Smile.
Voluntariat – Gabriela Anton – Cofetăria Andrei, câștigător Grupul „Pentru Tine! “
Sport – Camelia Șerban – AlpAccess, câștigător „Integrarea persoanelor cu dizabilități prin SPORT“, al Asociației Club Sportiv Roțile Schimbării
Artă și cultură – Bianca Danilov – ROENGG Consulting, câștigător proiectul Culoare în spitale de către Amalia Suruceanu.
Generozitate și implicare socială – Daniela Burlacu – profesor Limba și Literatura Română, membru fondator Fundația Comunitară Prahova, membru fondator Cercul de Donatori Ploiești, câștigător Asociației Compassion and Care Ploiești, pentru activitățile pentru a proteja victimele violenței în familie.
Povești inspiraționale din comunitate – Lucian Alexe – Director General Proleasing Motors către Liliana Maxim Minculescu și  către  Dana Constantinescu pentru impresionanta scrisoare „Strigăt către Cer“, adresată fiului său, Vlad, „un înger căruia i s-au frânt aripile înainte de a începe zborul“, la numai 15 ani.

Sponsorii și partenerii Galei Comunității Prahovene au susținut realizarea evenimentului și, în același timp, au susținut promovarea tuturor proiectelor înscrise. Oamenii din spatele companiilor cred în necesitatea unei societăți active și implicate, iar prin produsele și serviciile de calitate pe care le oferă contribuie la o comunitate mai bună.

Mulțumim pentru implicare sponsorilor: ICONLAB, ROENGG CONSULTING, ALPACCES, CRAMELE HALEWOOD, COFETĂRIA ANDREI și TYMBARK.

Fără ajutorul oferit în organizare de către partenerii noștri, Gala Comunității Prahovene nu ar fi fost la fel. Mulțumim Claudius Dociu, DJ Daniel Costache, fotograf Iulian Neagu, coordonatoarei de voluntari Mădălina Tuinete, voluntarilor, Consiliului Județean al Elevilor.

Multumim pentru articole și promovare partenerilor media: Prahova Economica, Promovam Prahova, Observatorul PH, Romania Pozitiva, Stiri ONG.

Ne-au încântat pe parcursul evenimentului Daniel Dumitrașcu, elev al Colegiului Carmen Sylva și membru al Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești și Ligia Necula,  membru fondator al Fundației Comunitare Prahova și, în același timp, soprană, impresar, organizator de spectacole și realizator Radio România Cultural, omul care vrea să aducă lumină celor din jur.

A fost o seară deosebită, un eveniment de recunoaștere a faptelor bune care au loc la noi în județ, o Gală de apreciere a oamenilor care lucrează în beneficiul altora!

Mulțumiri tuturor participanților, așteptăm cu drag să ne revedem la Gala Comunității Prahovene ediția a-III-a, în noiembrie 2019!

 

 

Lasă un comentariu

Din 2013, prin programele și evenimentele pe care le desfășurăm, unim resursele locale cu cele mai importante nevoi locale, pentru a susţine proiecte inovative, care transformă judeţul nostru într-un loc în care ne dorim să trăim.

Link-uri utile