Grupul de Initiativa pentru Sport din Poienarii Burchii
27 January 2016
Fondul V.I.S. CJE 2013
28 January 2016

Fundatia Comunitara Dambovita


 

logo_FCDBFundaţiei Comunitare Dâmboviţa s-a născut din dorinţa de a îmbunătăţii viaţa oamenilor din comunitatea în mijlocul căreia trăim.

În anul 2015 am continuat susținerea grupului de inițiativă pentru înființarea Fundației Comunitare Dâmbovița, proces ]nceput ]n anul 2014.

Pentru noua fundație, procesul a început în februarie 2014, când Asociația pentru Relații Comunitare, cu sprijinul Romanian-American Foundation și al Raiffeisen Bank, a lansat un nou apel pentru susținerea de noi inițiative de constituire de fundații comunitare. În anul 2015 grupului de inițiativă pentru înființarea Fundației Comunitară Dâmbovița a continuat activitățile de atragere de fonduri prin:

  • 30 ianuarie 2015 – Spectacol folcloric; au participat nume importante ale folclorului românesc, atât la nivel judeţean, cât şi naţional. (sumele strânse au fost direcţionate spre fondul de burse)

  • Cinemartișor – o serie de proiecţii video a unor filme consacrate din cinematografia românească şi internaţională (1-8 martie) (sumele strânse au fost direcţionate spre fondul de burse)

  • 22 aprilie 2015 – Gala umanitară „Dăm o şansă vieţii” (sumele strânse au fost direcţionate spre fondul de sănătate).

În octombrie 2015 Fundația Comunitară Dâmbovița a luat ființă și a acordat fondurile strânse în comunitate către burse pentru performanță și echipamente medicale pentru spital.

Mai multe detalii, pe pagina web a Fundației Comunitare Dâmbovița www.fundatiacomunitaradambovita.ro


db 3