Fondul de Burse “Adopta o Valoare”

LOGO_aov

Fundaţia Comunitară Prahova, prin Fondul pentru Burse de merit „Adoptă o valoare”, susţine şi promovează elevii talentaţi ai judeţului Prahova. Sunt încurajaţi elevii performanţi într-un anumit domeniu: artistic, ştiinţific, sportiv etc. Sunt promovate elitele şi susţinute pe drumul pe care l-au ales.

Apreciem talentul, pasiunea, munca şi determinarea, considerăm că tinerii performanţi ai judeţului Prahova sunt o valoare importantă şi merită să fie promovaţi ca exemple demne de urmat.

Fondul s-a constituit prin donaţiile participanţilor la evenimentul de strângere de fonduri „Jos pălăria pentru Ploieşti, mon cher!” de la Doroftei Pub şi a lecţiilor de dans cu caracter filantropic susţinute de Compania AllaDance, „Invitaţie la dans”, cât și prin maratonul artistic susținut de Emanuela Profirescu, laureată a numeroase concursuri naţionale şi internaţionale de pian.

Până în prezent Fundația Comunitară Prahova a susținut 16 elevi cu performanțe deosebite în domenii precum artistic și științific.