14 decembrie 2016, Ploiești

În două ore am strâns 8000 de lei pentru trei proiecte frumoase din comunitate. Și asta numai la cea de-a șasea ediție a Cercului de Donatori Ploiești.

În luna sărbătorilor încercăm întotdeauna să-i ajutăm pe cei din jur, pe cei care au nevoie de ajutor. Asta s-a întâmplat și miercuri, 7 decembrie, la Cercul de Donatori Ploiesti. Timp de două ore am trăit experiența unui eveniment cu oameni care schimba în bine lumea din jurul lor,  am cunoscut organizații și inițiative deosebite.

Cercul de Donatori Ploiesti se află la cea de-a șasea ediție și s-a desfășurat la Camera de Comerț și Industrie Prahova. Împreună cu cei 39 de donatori am mobilizat din comunitate 8000 lei pentru trei proiecte prahovene.

La această ediție am susținut trei proiecte:

• Fularul de la Bunica, proiect organizat de către Asociația Nicioadată Singur, proiect ce a reușit să strângă 2750 lei și  își dorește să vină în sprijinul vârstnicilor din județul Prahova care se simt singuri sau inutili, prin organizarea de „șezători” de tricotat menite să valorifice talentul și experiența bătrânilor și să ofere oportunitatea de a interacționa cu alte generații.
  • Decembrie și o familie nevoiașă este proiectul început de către Claudia Iordache și care a reuțit să strângă 2850 lei. Familia susținută în această lună va beneficia de lemne de foc, electronice și electrocasnice noi, dar și dulciuri și jucării.
  • Youth Bank Ploiesti a reușit să strângă 2400 lei și astfel vor fi susținute o parte din costurile programului. Programul YouthBank este unul dintre cele mai bune programe de educație extra-curriculară din România și oferă tinerilor un cadru în care ei să lucreze împreună și să ia decizii privind comunitatea din care fac parte.

Mulțumim celor 39 de donatori individuali ce au trasnformat aceste proiecte în realitate.
Momentul artistic a fost asigurat de către Adela Dumitrache și ansamblul folcloric Cununița Muntenească, iar partenerul principal a fost Camera de Comerț și Industrie Prahova. Mulțumim susținătorilor noștri: Claudius Dociu, Sorin Petculescu – fotografie comercială, Cora Ploiesti, Wyl Fm, Bogdan Stoica, Hollywood Experiences, Concordia, Bianca Danilov, Dumitru Alexe.

Despre Cercul De Donatori Ploiești | www.cerculdedonatoriploiesti.ro
Cercul de Donatori Ploiești este organizat de două ori pe an de către Fundația Comunitară Prahova șoi este un eveniment de strângere de fonduri prin care sunt susținute proiecte locale cu resurse locale. În cele șase ediții desfășurate, au fost susținute 17 cauze cu 47600 lei, cu ajutorul celor 219 de donatori individuali.