O seară magică la Cercul de Donatori Ploiești

De 4 ani Cercul de Donatori Ploiești aduce împreună oameni din comunitatea prahoveană și prieteni ai Fundației Comunitare Prahova, care doresc să sprijine inițiativele locale. Seara de marți, 21 noiembrie, a fost o reconfirmare că toți, împreună putem schimba comunitățile în care trăim, din aproape în aproape.

Mulțumim tuturor donatorilor care fac parte din aceasta schimbare și care  susțin oamenii cu inițiativă din Prahova. Am strâns împreună promisiuni de plată în valoare de 11.550 lei. ​ Proiectul Masa Saracilor Ploiesti a strâns promisiuni de plată în valoare de 3800 lei și, astfel, își pot cumpăra un aragaz profesional nou. Grupul de suport pentru persoane diagnosticate cu cancer, Restart la viață, coordonat de Lidia Stoica, a convins audiența că are nevoie de doi facilitatori pentru grupul din Ploiești și, astfel, au strâns promisiuni de plată în valoare de 3400 lei. Al treilea proiect prezentat a fost povestea Mariei Radea și a fiicei ei, susținut de Liliana Maxim Minculescu și Cristi Minculescu pentru care am reușit să strângem promisiuni de plată în valoare totală de 4350 lei.

Cea de-a opta ediție a Cercului de Donatori Ploiesti a fost găzduită de către Atelier Bistro, Claudius Dociu a moderat evenimentul cu multă energie,  Sorin Petculescu – Fotografie Comerciala Ploiesti a surprins cele mai frumoase momente, DJ Costache Daniel ne-a ajutat cu o sonorizare excepțională, Madlyne ne-a încântat cu un moment artistic plic de emoție, iar Zum Wines ne-a binedispus cu un prosecco.

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără Radio WYL FM, Smart FM, fără ajutorul voluntarilor, ambasadorilor: Graur MarilenaIolanda Gheorghiu, Camelia Sandu, Liviu Draghici, Nan Consulting și Corina Petcu Nan, Luiza Bunbănac, Daniela Burlacu  și toți membrii Cercului de Donatori.

Produse tombola ne-au fost oferite de prietenii Cercului: Marina Cocos, Camelia Luciana Sandu, Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala, Nutritionist Demetrescu Ana Maria, Nicoleta Mocanu, Sorin Petculescu, Bia Danilov, Marcela Ghita & copiii de clasa a II-a de la Scoala Gimnazială Nr. 2 Boldesti-Scaeni, Adriana Baican și Grădina de Lavandă.

În cele 8 ediții ale Cercului de Donatori Ploiesti împreună am susținut 23 de inițiative locale și am acordat fonduri în valoare de 73.650 lei.

www.cerculdedonatoriploiesti.ro